Veszélyes hulladékok begyűjtése

Vállalkozásának, Szervezetének tevékenysége során keletkező veszélyes hulladékokat csak hulladékgazdálkodási engedéllyel rendelkező cég számára adhatja át.

A Tisza Park Kft szaktudása és hulladékgazdálkodási engedélye alapján vállalja veszélyes hulladékok átvételét, elszállítását, a jogszabályoknak megfelelő kezelését.

Igény szerint a keletkező hulladékokra vonatkozó teljes ügyintézést vállaljuk:

  • Elkészítjük a hulladékok gyűjtőhelyének üzemeltetési szabályzatát, ennek részeként: a kommunális és a kommunális hulladékoktól szelektíven gyűjtendő (veszélyes és nem veszélyes) hulladékok beazonosítását, a szelektív gyűjtéssel kapcsolatos előírásokat a gyűjtőhely kialakítására, műszaki védelmére, a gyűjtőedény megválasztására, annak feliratozására, a nyilvántartás módját, formáját, a hulladékok átadásával kapcsolatos előírásokat, a jelentési kötelezettséget (bejelentkezés az OKIR rendszerbe, KÜJ, KTJ azonosítók igénylése, HIR kötelezettség bejelentése, éves jelentési kötelezettség teljesítése).
  • A meglévő hulladéklista alapján soron kívül rendelkezésre bocsátjuk a veszélyes hulladékok elszállítására vonatkozó ajánlatot
  • Biztosítjuk a hulladék termelője számára előírt dokumentumokat, befogadási nyilatkozat, szerződés formájában
  • Előkészítjük a hulladékok elszállítását, feliratokat, csomagolóanyagokat biztosítunk
  • Elszállítjuk a veszélyes hulladékot, engedélyezett és dokumentált módon.
Veszélyes hulladék átvételi szerződési feltételek (VhÁSzF)